Excavacions Cofran 95. SL és una empresa familiar constituïda el 1995. Continuadora de l'activitat que, a nivell de persona física, venia realitzant Antonio Franch Olivé.

L'activitat principal és la de moviment de terres, excavacions, demolicions, gestió de contenidors per a la construcció, gestió de runes, així com l'extracció i venda d'àrids.

Com fet rellevant destaquem la firma el Maig 2008 d'un contracte de 'Drets d'aprofitament de l'extracció d'àrids'. Data des de la qual s'ha incorporat a l'empresa l'activitat de la transformació i venda d'àrids que es realitza en la planta ubicada a la Partida Mas d'en Bisbe s/n. Cambrils.

El radi d'actuació des de la nostra base a Cambrils, a prop de les principals vies de comunicació, ens permet subministrar serveis als nostres clients a tota la província de Tarragona i voltants amb agilitat i sense demores per desplaçaments de la maquinària.

Per al desenvolupament de l'activitat, l'empresa té en propietat una àmplia flota de maquinària especifica i equipaments que hem vingut ampliant i actualitzant des de l'inici de l'activitat.

Així mateix, COFRAN 95 està especialitzat en el manteniment periòdic de platges i neteja de rambles i barrancs. Treballs que venim realitzant des de fa anys per als Ajuntaments de la zona.

La filosofia de l'empresa és la de fidelitzar al client acompanyant-lo en els seus projectes, atenent-lo àgilment en totes seu necessitats i subministrant una bona qualitat en l'acabat de serveis i productes.

I per acabar, som conscients que la nostra trajectòria favorable durant els més de 15 anys al sector, no hagués estat possible sense el suport de l'equip d'operaris, professionals i col·laboradors altament qualificats amb qui comptem per al desenvolupament de l'activitat de l'empresa.

Benvingut a la nostra web.

Sobre la nostra empresa

Antonio Franch

Administrador